Escape room

Leška legenda skozi zabavno igro Escape room - Soba pobega

Da je bil naš leški rudnik nekdaj celo največji rudnik na slovenskem zagotovo veste. Kako pomembno vlogo v naših krajih je imel v svoji preteklosti prav tako. Toda ali ste vedeli, da so imeli rudarji tistega časa prav poseben skrivni klub, v katerem so se družili, se zabavali in rojevali velike ideje. Klub leških rudarjev je združeval posameznike velikih idej, jasnih stališč in moralne drže. Vanj ćlanov niso izbirali glede na spol, izobrazbo ali celo pogojevali, da je moral kandidat v rudniku delati. Nikakor! Vstopnica je bila preizkušnja. Preizkušnja znanj, iznadljivosti in ubranega sodelovanja. Nikakor se v kljub ne da vključiti samostojno. Le z dobrim sodelovanjem, še boljšo voljo in nekaj iznadljvosti. Bi tebi in tvoji ekipi uspelo?

Vabljeni, da se preizkusite v zabavni igri pobega, ki je del programa Pravljične vasi Leše.

Igra Sobe pobega je odlično, zabavno in poučno doživetje tudi za otroke. V njih uživajo družine, osnovnošolci, dijaki, študentje, družbe prijateljev ali naključnih sotekmovalcev, ki se spoznajo pred odhodom v sobo. A brez skrbi. V sobi pobega je pomembna zgolj iznajdljivost in kreativnost. Primerna je za otroke nad 7. letom starosti.
Igra sobe pobega bo potekala v petek 7. in soboto 8. septembra v telovadnici OŠ Leše.

Kaj pravzaprav je soba pobega (Escape room)?

Koncept igre »sobe pobega« (Escape Room) so miselne igre, kjer skupina ljudi (prijateljev, družbine) raziskuje in rešuje miselne uganke na poti do skupinega cilja - pred iztekom časa najti končno rešitev za izhod oziroma pobeg iz sobe. Pri tem so zagotovljeni tako miselni izzivi kot tudi sama zabava. Ob reševanju reševanju raznovrstih ugank, odklepanju ključavnic ter povezovanju namigov v celoto, vsei neizmerno uživajo in se zabavjo.

Prijava na Escape room

Manjkajoči vnos!
Manjkajoči vnos!
Neveljavna ali manjkajoča e-pošta!
Invalid Input
Izberite termin!
Neveljavni ali manjkajoči vnos! Skupine so lahko velike od 2 do 6 oseb!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Neveljavno!

 

V septembru bomo tako preizkusili, ali bi vam uspelo pred 130 leti postati član Kluba leških rudarjev.
Upamo, da niste spregledali prvega namiga?
Ja sestavite ekipo, kaj pa drugega. In se prijavite. Vam bo uspelo?

Kulturno društvo Leše

Leše 58,
2391 Prevalje

Gsm: 041 778 191 - Klavdija
Gsm: 031 686 191 – Boštjan

Mail: info@pravljicna-vas.si